fredag, september 16, 2011

Mitt bästa pris

Det händer ju ibland att man får stå på nån prispall (eller strax utanför den) efter cykeltävlingar och mottaga ära och fina(?) priser.
Ett fåtal gånger handlar det om nån hundralapp för besväret, men för det mesta är det varupriser av olika slag som nästan aldrig kommer till användning.
Dom här strumporna är dock ett undantag!
Jag fick dom i 10pack för en 7e plats i Elitklassen i Rudan runt i Haninge 1995 (nittonhundranittiofem!) och dom har sedan dess flitigt fått tjänstgöra i arbetsskor med arbetarsvett o annan skit, däremellan tvättats ett otal gånger i 95 grader för att få bort all smuts. Om o om igen.

Jag gjorde en bra tävling där i Haninge -95 och jag minns att jag slog en del folk som jag inte borde slå, men jag minns oxå att jag tillbringade resten av säsongen med att bryta cykeltävlingar.
Kanske lyckades jag inte leva upp till dom förväntningarna jag satt på mig efter det fina resultatet.
Och dom fina strumporna.

Sist jag fick ett varupris så var det en flaska herrdeodorant, den luktade så illa att den kanske blir lika långvarig som strumporna?

2 kommentarer:

Anonym sa...

WTF! Jag fick bara ett 3-pack av dessa 2009 för 2:a plats under DM i just Rudan, fast med nyare logga. Och jag som trodde du körde Tube-less...

/Peter S

stefan sa...

Observera att strumporna på bilden är ett tvättat par..

Bra kört på Hammarby xc förresten!