söndag, oktober 15, 2006

Naturupplevelser

Man kanske inte kan tala om naturupplevlse att cykla 3tim en solig dag i oktober med dimslöjor o färgsprakande träd. Men iallafall en nypa frisk luft.
Men man behöver inte åka till andra sidan jorden för att få naturupplevelser, såna kan man få va med om nästan var som helst. Kanske genom att springa i skogen en sen kväll i kraftigt snöfall o se hur snön lyser upp. Få punktering på cykeln i världens tystaste dal på Gran canaria i Januari. Åka långfärdsskridskor på blankis en solig dag på Norrtäljeviken. Gå ut med katten o lyssna efter grävlingar i närmsta skogsdunge(för att sedan springa därifrån). Eller titta ut genom fönstret en junidag o se på 2 rådjurskid stå o äta lite blad, 3m från balkongen (se bilden).
MEN dom allra flesta dagarna får dom allra flesta människor aldrig större naturupplevlser än dammråttorna runt datorn, eller hundskitpåsarna i parken! Tragiskt. Nåja jag måste sluta skriva nu, det är vid den här tiden på kvällen silverfiskarna i badrummet brukar visa sig. Det får men inte missa!!? Posted by Picasa

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättefin bild!!! ser ut som i tropikerna hos dig ju!!! kolla in lille man på min blogg!!! he he he.......