tisdag, juli 29, 2008

Behöver jag gå i depå o byta kropp?


Äh va fan jag orkar inte beklaga mig över att det åter gick tungt på ett race, det är som det är och så är idrotten ibland. För en månad sen var jag stark, nu är jag svag.
Det var iallafall folk bakom mig i resultatlistan på det oerhört prestigefyllda KM i MTB tempo med 7 st startande.
Det var ju endast den svenske H30 mästaren som slog mig...

3 kommentarer:

Jesper Johansson sa...

Fan Steffe du har ju haft en grym säsong, ge inte upp. Håll i det är tufft att vara cyklist i en av landets bästa veteranklubbar. Tänk dig att ständigt vara den eviga tvåan i CK Norrtälje hade du bott i Orsa hade du vunnit allt på cykel men inte haft någon sparring alls...
Tror på ditt förra inlägg om mycket sprit.

Anonym sa...

Jag tror du behöver hitta rytmen igen. Lägg besvikelsen över att inte få starta SM bakom dig. Kör samma upplägg som du hade innan storformen i våras för att toppa till cupfinalen i Södertälje. När jag kollade mitt temporesultat så var jag % något bättre än på tempo 2007 när jag jämför med GT. Tror du hade % bättre oxå!

stefan sa...

Inte ger jag upp inte, men det är betydligt jobbigare att försöka köra fort när man inte är riktigt i form. Alla som håller på med idrott vet ju att det går upp o ner, även jag, men man måste ju klaga lite. :) Och man kanske klagar i onödan, tillexempel tempot igår kanske jag hade kört max 20-30 sek snabbare om jag varit i form, så det skiljer inte så mycket som man tror. Jag hade ju inte direkt väntat mig att vinna mot GT, men det vore skönt om kroppen svarade lite nångång. Det var nån månad sen sist.