torsdag, januari 25, 2007

Inställt pga kyla

Ett maskineri blir lätt ur balans när något stör rytmen. Inställt pass igår= inställt pass idag! Men i morron är jag därute igen, och på lördag börjar en ny träningsvecka. Hoppas den inte blir störd som denna!! Vilodagarna ska vara på TORSDAG O FREDAG. INTE nån annan dag!!! Det var ju ändå 9 gr kallt ikväll o så...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stefan! Jag hade en kollega som var en vanemänniska. Visserligen en "inte alla getterna hemma"-typ av vanemänniska. Men ändå. Det brann för honom i somras. Kortslutning. Sensmoral: var inte en vanemänniska!

Själv ska jag INTE cykla ute i helgen (som vanligt!).

Magnus

Anonym sa...

hmmm..värmen på GC kanske har gjort dig lite bekväm, eller? Skämt åsido så syns vi på söndag och då kan vi frysa tårna av oss ;-))

stefan sa...

Magnus: För att få en latmask som jag att träna ordentligt krävs det en viss inrutning i träningen, plus att mitt träningsprogram är rätt väl genomtänkt om jag får säga det själv. Det kommer säkert att brinna för mig me nån gång ändå av nån anledning? :)
Robban: Värmen på GC har bara gjort att det känns mer exotiskt att cykla ett 3 timmars runt erken en fredagkväll som denna, i mörker o -5 c Det blir 9 timmar den här veckan me. Känns rätt bekvämt mot 25 tim på 6 dagar därnere...:)